Update-Video-Focul a ajuns în pădure! Ard hectare de vegetație uscată

Update- Focul a fost stins de pompieri după aproximativ 3 ore şi jumătate. S-a constatat că incendiul a fost provocat intenţionat, cel mai probabil de cineva care a vrut să ardă vegetaţia uscată pentru a-şi curăţa terenul.  Dacă va fi depistat, cel care a provocat incendiul riscă o amendă de la 1.000 la 2.500 lei.

Pompierii argeșeni intervin, în comuna Beleţi Negrești unde focul a ajuns în pădure ! A ars, mai întâi, vegetația uscată de pe un câmp şi făcările s-au extins de acolo la litiera pădurii.

Focul a ajuns în pădure după ce pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să stingă focul izbucnit pe un câmp. Militarii au fost chemaţi să intervină la un incendiu de vegetaţie, în comuna Beleţi Negreşti. Ardea pe o mirişte, din localitate. Pompierii au intervenit cu mături şi lopeţi, dar nu au reuşit să limiteze extinderea care a acoperit o suprafaţă de circa 4 hectare. Incendiul s-a propagat la litiera pădurii. De acolo a ajuns printre copaci.

După lăsarea întunericului militarii încă se luptau cu focul care a ajuns în pădure. Flăcările s-au propagat pe circa 5 hectare. La această oră, intervenţia este în desfăşurare.

Foto, video: ISU Argeş