Un accident rutier a avut loc duminică seara, la ieșirea din Pitești spre Bascov. O fetiță a fost rănită de un șofer băut, care nu a ținut cont de regulile rutiere. Copila se afla în mașina tatălui când a avut loc impactul. 

Fetiță rănită în accident duminică seara, la Bascov. Un piteștean în vârstă de 47 de ani, conducea un autoturism mergând către comuna Bascov, pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Cu puțin înainte de ieșirea din oraș, a virat la stânga, fără să se asigure.

Imagine

A tăiat calea unei mașini care circula regulamentar îndreptându-se către Centru. A fost izbit în plin de autoturismul condus de un șofer de 38 de ani, care nu a  reușit să evite impactul. În urma coliziunii, fetița conducătorului care circula regulamentar, o copilă în vârstă de 9 ani, a fost rănită, la fel și tatăl ei. Cei doi au fost transportați la spital.

În urma cercetărilor, polițiștii Biroului Rutier Pitești au constatat că bărbatul în vârstă de 47 de ani, era băut, etilotestul indicând o concentrație de 0,70 la mie alcool în aerul expirat. Conducătorul auto a fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta va fi cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Foto: Info Trafic Pitești