FC Argeş s-a calificat la faza zonală a Memorialului Gheorghe Ola, competiţie rezervată fotbaliştilor cu vârsta de 10 ani. Juniorii alb-violeți au câștigat, în faza locală, toate partidele la scor.

 

Faza locală a Interligii de iarnă – Memorialului Gheorghe Ola s-a desfășurat, zilele trecute, în sala de sport de la Bradu. Întrecerea organizată de AJF Argeş şi FRF a adunat la start mai multe echipe din judeţul nostru. Competiția a fost câştigată de clubul FC Argeş care a aliniat la start două echipe pregătite de antrenorul Adrian Măluşanu. Puştii alb-violeţi au învins cu 7-2 şi 12-0, pe LPS Viitorul Piteşti, şi cu 7-0 şi 10-0, pe ACSLTCM Mioveni. În semifinală, FC Argeş 1 a învins cu 8-0 pe FC Argeş 2, iar în finală a trecut cu 10-0 de CS Mioveni.

Astăzi la sediul FRF va avea loc şedinţa tehnică în care se va stabili locaţiile celor 8 faze zonale. Acestea se vor desfăşura în perioada 2-4 decembrie, iar FC Argeş, reprezentanta judeţului nostru, va fi repartizată într-o grupă în care se vor mai regăsi campioanele din judeţele Buzău, Teleorman, Prahova şi Dâmboviţa. Câştigătoarele cele opt zone se vor califica la turneul final care se va desfăşura în perioada 14-16 decembrie într-un oraş care va fi stabilit pe bază de licitaţie de către FRF.

Obiectivul echipei argeșene este calificarea la faza finală, acolo unde vor participa cele mai bune 8 echipe din ţară.