Un piteștean în vârstă de 30 de ani, a fost reținut duminică, pentru furtul a două mașini, conducere cu permisul anulat și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Sunt greu de imaginat fantasmagoriile pe care acesta le-a spus în fața anchetatorilor ca să scape. Culmea este, că luni, chiar a fost eliberat!

A furat două maşini în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind prins la volanul celei de a doua de un filtru al poliţişitilor. Una dintr-o parcare din Piteşti, cealaltă din curtea unui localnic din comuna Leordeni. Fantasmagoriile înşirate în faţa oamenilor legii, după ce a fost tras pe dreapta, întrec orice imaginaţie.

Citeşti ştirea aici: https://realitateadearges.net/invitatie-la-furt-hotul-a-sustras-masina-lasata-cu-cheile-in-contact/

Se afla la volanul maşinii furate când a fost oprit de un filtru al oamenilor legii. Senin, el el-a spus că a găsit autoturismul abandonat pe un câmp din Leordeni, şi că chiar în acel moment se îndrepta către sediul Poliţiei să predea maşina! Asta deşi, în drumul său, trecuse de vreo două Secţii Rurale şi de sediul Poliţiei Topoloveni şi nu s-a dus să o predea. În plus, era beat având  o concentraţie de alcool de 0,89 la mie şi fără permis, deci ar fi dat orice să evite echipajele.

O altă variantă a furtului, a fost aceea că nu a ştiut ce face în acel moment! Susţinea că ia antidepresive, că a consumat alcool şi reacţia dintre medicamente şi alcool l-au adus în starea de a nu mai fi stăpân pe el! În timpul stării induse, a comis cele patru infracţiuni.

Piteşteanul era în stare de recidivă. Este eliberat condiţionat din 2017, având un rest de 163 de zile, rămas neexecutat dintr-o pedeapsă pentru conducere, în mod repetat, sub influenţa alcoolului. Avea permisul de conducere anulat din acest motiv.

Cu toate acestea şi în ciuda fantasmagoriilor sale, magistraţii Judecătorei Piteşti au fost atât de impresionaţi de poveştile inventate, încât l-au eliberat, luni. Judecătorii au respins cererea Parchetului şi au luat împotriva lui măsura controlului judiciar.