Exploziile de la Crevedia | Apel pentru donare de sânge. Linii telefonice pentru cei care caută informaţii despre victime

Centrul de Transfuzii București a lansat un apel pentru donare de sânge, în urma exploziilor de la o stație GPL din Crevedia, soldate cu zeci de răniți, majoritatea cu arsuri grave. De asemena, MAI a anunțat descheierea unei linii telefonice speciale unde se pot afla informații despre starea victimelor.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a înființat o linie telefonică specială pentru persoanele care caută informaţii despre victimele exploziilor produse la o staţie GPL din Crevedia. De asemenea, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină București, Doina Goșa, face apel către oameni să meargă duminică să doneze sânge.

Oamenii pot suna la numerele de telefon 0212069397 şi 0212069398, dacă intervin probleme medicale în urma exploziilor sau dacă caută informaţii despre rude sau cunoştinţe afectate de explozii.

De asemenea, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină București, Doina Goșa, face apel către oameni să meargă duminică să doneze sânge.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.