Luni seară a avut loc o explozie la Bogaţi, din cauza unei improvizaţii la instalaţia de încălzire. Casa cu două camere a fost distrusă complet! Proprietarul a scăpat, ca prin minune, cu răni uşoare!

Explozie la Bogaţi, în judeţul Argeş, din cauza unei improvizaţii pentru încălzire. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, racordase o instalaţie GPL de maşină la un arzător. O folosea la încălzirea locuinţei, formată din două camere şi hol, asta deşi avea şi sobă pe lemne într-un dormitor. Luni seară, bărbatul a lăsat instalaţia pornită pe hol şi a făcut focul în soba din cameră. A plecat împreună cu soţia şi băiatul lor, în vârstă de 11 ani, într-o vizită.

Când s-au întors acasă, au simţit un miros puternic de gaz în hol. Bărbatul şi-a scos nevasta şi fiul în curte şi el a rămas în interior să rezolve problema. Nu se ştie exact ce a făcut, cert este că s-a produs deflagraţia, atunci când el era în casă. Din cauza suflului extrem de puternic, doi pereţi de la hol au căzut, la fel şi un perete din camera în care era soba. Un alt zid din cea de a doua cameră a fost distrus pe jumătate. Practic, întreaga casă a fost distrusă de explozie. Familia a rămas fără acoperiş deasupra capului în toiul iernii.

Din fericire, bărbatul a scăpat, ca prin minune, cu răni uşoare. El are arsuri minore la mâini şi la faţă. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă de un echipaj SMURD.

Foto: ISU Argeş