Vești extraordinare pentru județul Argeș de la premierul Orban! Proiectele noastre sunt susținute de Guvernul României, a declarat Emanuel Soare, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș.
 
„Am participat azi la semnarea contractului pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 ale drumului expres Pitesti – Craiova, evenimentul având loc în sala mare a Consiliului Județean Argeș, în prezența premierului, a ministrului Transporturilor, Lucian Bode și a reprezentanților mediului de afaceri argeșean, printre care directorul general al Dacia, Cristophe Dridi și președintele ACAROM, Gabriel Sicoe. Cu aceasta ocazie, premierul Ludovic Orban a anunțat demararea mai multor proiecte extrem de importante pentru dezvoltarea Argeșului.
În primul rând, domeniul schiabil de la Molivisu, care face parte din proiectul meu pentru Consiliul Județean, a fost prins în master planul de turism al țării, urmând să fie scoase în curând din domeniul forestier noi suprafețe. Zona de nord a județului primește astfel, pe partea de turism, o veritabilă gura de oxigen.
În al doilea rând, premierul a anunțat realizarea centurii de vest a Piteștiului, care va ajuta la reducerea aglomerației în oraș.
În al treilea rând, șeful Guvernului a declarat că autostrada Pitești – Sibiu va cuprinde un al șaselea tronson, care va face legătura între Tigveni și Râmnicu Vâlcea. Infrastructura rutieră din Argeș va deveni astfel acceptabilă, după zeci de ani în care a fost ignorată de Guvernele PSD
Cu o administrație liberală a Consiliului Judetean și cu sprijinul Guvernului, vom demonstra că se poate și în Argeș!

Sursa: Realitatea de Arges