Sectorul energetic din Arges, prioritate pentru Guvernul României, declară Emanuel Soare, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș, după vizita Ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, la sediul Hidrocentrale Curtea de Argeș.

Ministrul Economiei a făcut o vizită de lucru la sediul Hidrocentralei Curtea de Arges și la statia de 110 kV de la Oesti, aflată în plin proces de retehnologizare. 

Au participat o parte a echipei PNL pentru Consiliul Județean, președintele AAAS, Adrian Miutescu, directorul adjunct al ANAR, Marius Postelnicescu, deputatul Dan Bica și candidatul PNL pentru Primăria Curtea de Arges, Cristian Mitrofan.

„Directorul Hidrocentralei Curtea de Arges, Gheorghe Mitrofan se așteaptă la ajutor din partea Consiliului Judetean pentru obținerea mai rapida a autorizațiilor, necesare pentru lucrările de modernizare”, declară Emanuel Soare.

„Perla sistemului energetic din Arges, hidrocentrala de la Vidraru, va beneficia de lucrări de retehnologizare masive, aceasta funcționând din 1966 fără întrerupere. Cu sprijinul Guvernului liberal, vom demonstra că se poate și în Arges!” a subliniat Emanuel Soare.

Sursa: Realitatea de Arges