Tragedie, vineri seară, la Piteşti! Un băiat de 17 ani, s-a spânzurat din dragoste. Trupul adolescentului a fost găsit de mama şi sora lui. Prea târziu! Echipajul ambulanţei nu a putut decât să constate decesul.

Spânzurat din dragoste! Tânărul în vârstă de 17 ani, a fost descoperit mort, vineri seară. S-a întâmplat la Piteşti, într-un bloc ANL, de lângă fosta fabrică de bere. Sora victimei a ajuns acasă prima şi a văzut că uşa este încuiată. A sunat, dar degeaba!L-a apelat pe fratele său dar acesta nu i-a răspuns la telefon deşi ar fi trebuit să fie acasă. Îngrijorată şi-a sunat mama. Femeia a plecat de la serviciu şi a ajuns acasă într-un suflet. Uşa fiind înccuiată pe interior au apelat la un bărbat care a pătruns pe geam. Când au intrat în casă, cele două au fost înspăimântate de imaginea care, probabil, le va urmări toată viaţa. Adolescentul se sinucisese.

Mama a sunat disperată la 112. Din cauza şocului, biata femeie a leşinat, având nevoie de îngrijiri medicale. Din nefericire, pentru fiul ei nimeni nu a mai putut face nimic. Medicul echipajului de ambulanţă sosit la faţa locului a fost constatat decesul, cazul fiind preluat de poliţişti.

Din primele cercetări oamenii legii au stabilit că băiatul s-a spânzurat din dragoste. Acesta se certase cu iubita în urmă cu aproximativ o săptămână suferind o decepţie. Familia spune că nu ar fi avut alt motiv pentru care să îşi pună capăt zilelor. Băiatul locuia cu mama şi sora lui, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate. Era elev la Colegiul Tehnic Armand Călinescu. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga pentru autopsie.