Echipamentele pompierilor care au acționat la Crevedia, investigate de ISU, după imaginile apărute online cu căști topite – Fotografii șocante

Val de anchete după tragedia de la Crevedia! Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) investighează acum echipamentul salvatorilor, după apariția în mediul online a unor imagini absolut șocante cu căști topite.

În mediul online au apărut poze cu căști de pompieri topite, despre care se spune că ar aparține salvatorilor care au intervenit în misiunea din noaptea tragediei de la Crevedia.

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) se întreabă cum de o cască despre care se presupune că ar trebui să fie ingnifugă, poate să fie efectiv topită.

Așa arată casca unui pompier-erou de la Crevedia,judetul Dambovita.26.08.2023.

Poate ne explica și nouă cineva cu ce firme s-au incheiat contractele pentru echipamentul pompierilor si al politistilor???
 
Să lucrezi cu un asemenea echipament și să fii și eficient înseamnă că omul care îl poartă este într-adevăr special si pregatit.
 
Cum să ți se topească casca de protecție si echimpamentul de protectie pe care il porti??? Casca si echipamentul conform fisei de echipare, ar trebui să fie megaignifuge, că d-aia îi zice de protecție, trebuie să te protejeze!!!!????Cum te protejeaza, cand tu iei foc la prima flacără???Cum vei purta acel echipament la -30 grade si la plus 40 grade.
 
Săracii pompieri parcă erau echipați în hârtie igienică, așa curgeau fâșiile de pe ei, cu tot cu piele… si își făceau datoria, cu gandul ca nu se vor mai intoarce la familiile care ii asteapta.
 
Parcă nu Corupția e aia care UCIDE??? Oare cine ucide??? Si din nou, aceleasi declaratii, vom face, vom drege, o incropeala care îți dă fiori. 8 ani au trecut de la Colectiv…”, este mesajul transmis pe Facebook de reprezentanții SNPPC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.