Marți dimineață a avut loc un accident în comuna Călinești. Trei tineri au fost răniți, în timpul coliziunii. În timpul cercetărilor, polițiștii s-au confruntat cu o situaţie des întâlnită: șoferul băut nu recunoștea că s-ar fi aflat la volan. Culmea, nici nu poate spune cine a condus mașina care-i aparține!

Accidentul a avut loc la Călineşti, în Udeni,pe DJ 704C, drumul care face legătura între DN 7 şi autostrada Bucureşti-Piteşti. Un autoturism scăpat de sub control într-o curbă, a părăsit şoseaua şi izbit violent un gard. Când echipajele de poliţie şi ambulanţă au ajuns la faţa locului erau trei tineri răniţi, dar niciun conducător auto. Asta din cauză că şoferul băut nu recunoştea că a fost la volan în momentul impactului.

Proprietarul maşinii, un tânăr de 25 de ani, din Călineşti se numără printre răniţi. A fost pus să sufle în etilotest având o concentraţie de alcool de 0,77 la mie în aerul expirat. Deţine permis de conducere din luna ianuarie.

În timpul cercetărilor, tânărul a sus că într-adevăr s-a aflat în maşină, dar nu la volan. Nu a putut preciza cine a condus autoturismul şi a provocat accidentul, spunând că nu ştie. Este lovit la cap, torace şi un umăr şi a fost transportat la spital. Alţi doi pasageri minori, unul de 15 ani, altul de 17 ani, au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie având leziuni uşoare.

Pe numele tânărului de 25 de ani a fost întocmit dosar penal. El este acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă, după ce oamenii legii au stabilit că el a fost la volan.