Duminică, IPJ Argeș a fost sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla în curtea unei biserici, din comuna Mihăiești, sat Drăghici, un bărbat și-a agresat soția și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit, în urma cărora ambele victime au decedat. Crima ar fi avut loc pe treptele bisericii.

Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști, conform unor surse. Se fac cercetări. Făptașul se află în custodia oamenilor legii. 

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Liderul Sindicatului Europol a oferit un punct de vedere la Realitatea PLUS.

Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol: Vorbim de un caz șocant. Violența domestică necesită mult mai multă atenție. Bărbatul va fi acuzat de omor calificat. E interesat de văzut și istoricul acestei familiei și cum au fost rezolvate conflictele anterioare. Violența domestică crește de la an la an. Legea împotriva violenței domestică nu este aplicată încă la modul în care trebuie. Răspunderea și vinovăția aparțin și autorităților.

Sursa: Realitatea de Arges