După cum anunţam, în această dimineaţă au fost organizate percheziţii în zona Câmpulung. Surpriza a fost de partea poliţiştilor: droguri şi bijuterii găsite la descinderi. 11 supecţi au fost duşi la audieri.

Luni dimineaţă, au avut loc 5 descinderi în comuna Dragoslavele, 3 în comuna Ţiţeşti, 2 la Câmpulung şi câte una în comunele: Stâlpeni, Coşeşti şi Valea Mare Pravăţ. Droguri şi bijuterii găsite de oamenii legii în timpul descinderilor. Cei 11 suspecţi sunt bănuiţi că ar fi spart nici mai mut, nici mai puţin de 18 case, din comunele: Dragoslavele, Ţiţeşti, Valea Mare Pravăţ, Rucăr, Bălileşti. Hoţii intrau prin efracţie, noaptea, şi furau bijuterii, bani, telefoane, produse elecronice şi electrice.

Oamenii legii au descoperit în case le suspecţilor multe dintre bunurile furate. Pe lângă droguri şi bijuterii găsite, au mai fost descoperite şi două pistoale cu aer comprimat. Au fost ridicate, 27 perechii cercei, 20 inele, peste 30 de brăţări, broşe butoni, 11 lănţişoare. De asemenea, oamenii legii au găsit 7 grame de cannabis, la doi dintre suspecţi. Au mai ridicat, ceasuri,  laptop-uri zeci de telefoane mobile şi zeci de contracte de amanet. Au fost indisponibilizate trei maşini, folosite de hoţi la comiterea furturilor.

La audieri au fost duşi 11 suspecţi. Aceştia au vârste între 17 ani şi 40 de ani. Printre cei care sunt la sediul Poliţiei Câmpulung la acestă oră, în calitate de suspect, se numără şi o femeie în vârstă de 31 de ani.