Două meciuri în patru zile pentru BCM U Pitești! Amical de lux pentru vulturii alb-violeți

Două meciuri în patru zile pentru BCM U Pitești! Vulturii alb-violeți vor întâlni sâmbătă, 17 noiembrie, la Sala Sporturilor, echipa CSM CSU Oradea. La trei zile distanță vor disputa un amical cu naționala de juniori a Statelor Unite ale Americii.

BCM U Pitești va disputa sâmbătă, 17 noiembrie, cu începere de la ora 17,00, ultimul meci din prima parte a sezonului regulat. În Trivale va sosi CSM CSU Oradea, campioana en-titre a României.

După 6 etape, cele două echipe sunt vecine de clasament, având același bilanț. Alb-violeții antrenați de Florin Nini au cedat în runda precedentă, la Craiova, cu scorul de 99-89. A fost primul insucces al vulturilor după o serie de trei victorii consecutive. Cu 3 victorii și 3 înfrângeri, BCM U împarte poziția a 4-a cu Oradea.

După acest duel, la trei zile distanță, mai exact marți, 20 noiembrie, BCM U va disputa un joc amical în fața naționalei JBA a Statelor Unite ale Americii. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 19,00 la Sala Sporturilor Trivale.

Valoarea unui bilet este de 30 RON. Acestea pot fi cumpărate, în fiecare seară, din incinta sălii. De asemenea, oficialii grupării piteștene au anunțat faptul că sâmbătă, la duelul cu Oradea, se vor vinde bilete pentru evenimentul amintit.