Joi dimineaţă, două camioane s-au izbit violent, pe DN 73, în comuna Stâlpeni. Unul dintre şoferii implicaţi a rămas încarcerat în cabină.

Două camioane s-au izbit violent la Sâlpeni, pe DN 73! Mastodonţii încărcaţi cu piatră şi calcar se deplasau către Piteşti, unul după altul. Se spune că primul şofer a frânat brusc, luându-l prin surprindere pe conducătorul camionului din spate. Când şi-a dat seama că impactul va fi inevitabil bărbatul în vârstă de 51 de ani a frânat brusc şi a tras de volan. Asta l-a salvat! Maşinile tot s-au lovit, numai că, impactul a fost pe un colţ al cabinei.

Urmare a coliziunii dintre camioane şoferul care a încercat să evite impactul a rămas încarcerat, în cabina strivită pe o parte. La faţa locului a ajuns un poliţist de la Serviciul Rutier Arfgeş, aflat în timpul liber. Acesta a sunat la 112 şi a intervenit până la sosirea echipajelor. Conducătorul auto rănit a fost extras dintre fiare de echipajul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş având dureri la umăr şi abdomen. Acesta nu pare să fie rănit grav.

Imediat după producerea accidentului, traficul a fost blocat. După intervenţia echipajelor de salvare, circulaţia a fost reluată rulându-se alternativ, pe o bandă.