Un accident petrecut la Câmpulung s-a lăsat cu sancțiuni dure pentru un pensionar. Asta după ce, doi bătrâni s-au lovit cu mașinile. În timpul cercetărilor, oamenii legii au constatat mai mule nereguli la una dintre autoturismele implicate.

 

Doi bătrâni s-au lovit cu mașinile la Câmpulung! Un bărbat de 74 de ani, conducea un autoturism pe strada Eremia Grigorescu, către strada Revoluţiei. La o intersecţie, nu a acordat prioritate unui şofer în vârstă de 64 de ani, ce urca cu maşina către cartierul Grui. Cele două autovehicule s-au izbit violent. Martorii au sunat la 112 şi au chemat descarcerarea, crezând că cei doi bătrâni nu mai pot ieşi din autoturismele lovite.

Nu numai că au ieşit singuri, dar nu era nici răniţi, asta deşi la faţa locului s-au deplasat şi două ambulanţe. În mod normal, evenimentul s-ar fi soldat cu o înţelegere amiabilă făcută de şoferi, la firma de asigurări. Nu a fost aşa!

Poliţiştii chemaţi şi ei la faţa locului, au făcut verificări, stabilind că maşina bărbatului de 74 de ani, nu are inspecţia tehnică periodică (ITP) încheiată. Nu avea nici asigurare auto, poliţia RCA fiind expirată.

În aceste condiţii, i-au reţinut permisul de conducere şoferului vinovat, pentru 60 de zile, pe motiv că nu a acordat prioritate şi a provocat un eveniment rutier. I-au dat şi o amendă în valoare de 870 de lei, cea mai mică, în cazul lipsei RCA sau a asigurării. La final, i-au reţinut plăcuţele de înmatriculare şi cerificatul maşinii.