Dispărutul a parcurs pe jos zeci de kilometri! Avea pierdere de memorie

A fost găsit bărbatul din Ştefăneşti! Dispărutul a parcurs pe jos zeci de kilometri. Omul a suferit o pierdere de memorie şi a umblat prin localitate o vreme ajungând ulterior, pînă la Mioveni.

Dispărutul a parcurs pe jos zeci de kilometri! A suferit o pierdere de memorie şi nu a ştiut să se mai întoarcă acasă. Gheorghe Virgil Muşetescu are 65 de ani, locuieşte la Ştefăneşti, în Zăvoi şi ultima dată a fost văzut miercuri dimineaţă. Rudele au anunţat dispariţia după ce bărbatul nu s-a mai întors acasă. A fost căutat de poliţişti şi pompieri dar nu a fost găsit. Vineri dimineaţă, bărbatul a ajuns singur la Ştefăneşti.

Poliţiştii au refăcut traseul urmat de bărbat aflând că dispărutul a parcurs pe jos mai bine de 30 de kilometri. Acesta plecat de acasă, din Zăvoi şi s-a dus la Ştefăneşti. A mers multă vreme prin centru acolo unde, cineva, din milă, i-a dat o haină să-şi pună pe el, fiind îmbrăcat foarte subţire. Gheorghe Virgil Muşetescu şi-a continuat drumul mergând spre o destinaţie necunoscută. Astfel, a ajuns la Mioveni.

Plimbîndu-se prin oraş, dezorientat, dintr-o parte în alta, a atras atenţia unui al om cu suflet care, i-a dat ceva bani. Deşi nu le cunoştea valoarea, Gheorghe Virgil Muşetescu a urcat într-un maxi taxi, plătindu-şi cursa până la Piteşti. A coborât la Podul Viilor continuându-şi drumul tot pe jos. A fost văzut de un vecin care l-a luat cu maşina şi l-a dus la poliţie. Acolo, dispărutul a fost amprentat şi fotografiat ca în cazul în care mai dispare să existe în baza de date aceste informaţii. Bărbatul a fost examinat, constatându-se că nu are urme de violenţe, neexistând indicii că ar fi fost victime vreunei infracţiuni.