Etapa a 30-a a Ligii 2 s-a încheiat luni seara cu derby-ul judeţului Argeş. La fel ca în precedentele două meciuri directe, FC Argeş şi CS Mioveni s-a terminat cu goluri în ultimele minute. Andrei Panait (90) şi Eduard Florescu (90+4) au marcat la ultimele faze ale jocului pentru o victorie cu 2-0 a piteştenilor.

FC Argeș a fost mai proaspătă pe final și s-a impus în derby-ul Argeșului. Golul descătușării piteștenilor a fost marcat de Panait în minutul 90, după ce a reluat cu latul din 10 metri o minge respinsă de un adversar, în urma unei lovituri de colț. La ultima fază a meciului, Eduard Florescu (90+4) a finalizat cu un lob peste portarul Mioveniului, Flavius Croitoru.

Este a patra victorie consecutivă pentru echipa piteșteană. Cu 56 de puncte, FC Argeş se menţine pe locul 6, dar se apropie la doar trei puncte de Petrolul. CS Mioveni rămâne pe locul 7, cu 48 de puncte.

Circa 3.000 de spectatori au fost prezenți în această seară pe stadionul Nicolae Dobrin.

În etapa următoare, FC Argeş va juca sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11:00, la Bucureşti, cu Daco-Getica. În schimb, CS Mioveni va întâlni marţi, 23 aprilie, de la ora 19:30, pe teren propriu, formația Petrolul.