Deputatul de Argeș Mircea Drăghici și-a retras candidatura pentru Ministerul Transporturilor

Deputatul Mircea Drăghici şi-a retras candidatura pentru funcția de ministru al Transporturilor. Acesta a fost respins în mai multe rânduri de președintele Klaus Iohannis.

Anunţul a fost făcut de Drăghici astăzi, 16 februarie, pe pagina lui de Facebook. Decizia deputatului PSD de Arges vine dupa ce Olguța Vasilescu a anunțat și ea că și-a retras candidatura pentru functia de vicepremier și ministru al Dezvoltarii.

Redăm mai jos integral anunţul făcut de Mircea Drăghici:

„Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcția de Ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă și perseverență, dar și cu sacrificii. Am fost dintotdeauna și voi rămâne un om de echipă și vreau să mulțumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere și susținere.

Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiții și cu o strategie coerentă și sustenabilă și pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziția colegilor sprijinul și experiența, indiferent de poziția sau funcția în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor și a țării, unde nicio miză personală nu își are locul”, spune Drăghici pe Facebook.