Un tânăr teribilist a dat de necaz! De la bal la spital…şi bun de plată este acum argeşeanul care a fost la un pas de moarte.

De la bal la spital și cu dosar penal! După o noapte întreagă petrecută la o nuntă un tânăr în vârstă de 24 de ani, a urcat la volanul maşinii şi a plecat la drum. Se afla pe DJ 732 mergând dinspre Vlădeşti către Bălileşti pentru a ajunge acasă. Într-o curbă uşoară, la stânga, a pierdut controlul volanului.

Maşina a părăsit şoseaua, şi a intrat într-un gard pe care l-a rupt, oprindu-se într-un pom. Tânărul de la volan, a scăpat ca prin minune, doar cu câteva zgârieturi. A refuzat să fie transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. A ajuns totuşi, la spital după ce s-a constatat că era băut. Avea o concentraţie de alcool de 0,97 la mie, în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul nu deţine permis de conducere. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal. Din fericire era singur în maşină şi nu a rănit pe altcineva. Va trebui să plătească gardul distrus pe o porţiune de circa 20 de metri.