Potrivit datelor oficiale prezentate la nivel judeţean marţi, în Argeş sunt 5096 persoane izolate la domiciliu. Nu se precizează nimic despre cazurile confirmate în judeţ, cifrele fiind comunicate numai la nivel naţional, fără a se preciza de unde provin perosanel bolnave. 

În ceea ce privește situația persoanelor afectate de COVID-19 prin măsuri de carantină sau izolare, Direcției de Sănătate Publică a transmis următoarele date aferente orei 09.00:

– persoane monitorizate de DSP, aflate în izolare la domiciliu: 5096

– persoane care au finalizat perioada de 14 zile de izolare: 587

– persoane aflate în carantină instituționalizată: 124

Până astăzi, 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași).

Până astăzi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Suceava, Craiova și Iași, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 4 ani și 85 de ani.