„Am avut azi o întâlnire cu directorul general al Dacia, Cristophe Dridi și președintele ACAROM, Gabriel Sicoe. Aceștia și-au manifestat sprijinul față de candidații PNL pentru Consiliul Județean și pentru mine, personal”, a declarat Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș.
 
Am fost la Dacia împreună cu europarlamentarul Siegfried Mureșan, vicepreședinte PPE, președintele AAAS, Adrian Miutescu, deputatul Dan Bica, președintele ANRSPS, Gheorghe Alecsei, directorul adjunct al ANAR, Marius Postelnicescu și candidații PNL pentru Primăriile Pitești și Mioveni- Sorin Apostoliceanu și Argentina Culcus.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
 
Cu o contribuție de 3% la PIB-ul României și o cifră de afaceri de 6 miliarde de euro, Grupul Renault Romania contribuie decisiv la dezvoltarea județului, mai ales prin locurile de muncă pe care le oferă argeșenilor. Dacia-Renault a contribuit la efortul de combatere a pandemiei, oferind un laborator de testare COVID Spitalului Mioveni, 700 de racorduri pentru ventilatoare mecanice și reparând 50 de ventilatoare mecanice.
Europarlamentarul Siegfried Mureșan a explicat că reducerea emisiilor de CO2 se poate face doar în parteneriat cu industria. Guvernul Orban a reușit să urgenteze construcția autostrăzii Pitesti-Sibiu, iar domnul Dridi a fost prezent, la invitația mea, la semnarea contractului pentru tronsonul 5 Pitesti-Curtea de Argeș.
 
Domnul Cristophe Dridi mi-a urat succes și a apreciat modul cum am colaborat in timpul cât eram prefect. Ii asigur pe partenerii de la Dacia-Renault că vom colabora la fel de bine și de la nivelul Consiliului Judetean. Se poate și în Argeș!
 

Sursa: Realitatea de Arges