Copil dispărut, găsit de jandarmi. De trei zile se plimba pe străzi

Copil dispărut, de la Ştefăneşti, găsit de jandarmi, duminică. Băiatul în vârstă de 12 ani, umbla singur pe străzi, de joi. Mama şi tatăl sunt despărţiţi iar fiul este pasat de la unul la altul.

Duminică după-amiază, jandarmii argeşeni au fost solicitaţi de Poliţia Ştefăneşti să acorde sprijin în căutarea unui copil dispărut. Cu ajutorul unei fotografii, jandarmii l-au găsit, pe stradă, la Valea Mare. Băiatul susţine că timp de 3 zile a umblat pe străzi.

Băiatul pare să fie neglijat de ambii părinţii despărţiţi. Mama locuieşte la Ştefăneşti, cu concubinul, tatăl la Vâlcea. Miercuri, băiatul a venit la mamă pentru a rezolva o problemă la şcoală. După ce a terminat, a fost dus la autocar să se ducă, singur, la Vâlcea. Ar fi trebuit să îl aştepte tatăl. Când a ajuns acolo, nu venise nimeni după el. S-a întors în Argeş numai că, nu s-a dus acasă la mamă.

Părinţii au au anunţat Poliţia. Fiind vorba de un copil dispărut de 3 zile, oamenii legii au intrat în alertă. Băiatul a fost găsit la scurt timp. El susţine că a venit pe jos de la Vâlcea şi că, în tot acest timp, a stat pe străzi. În acest timp, părinţii habar n-aveau fiecare crezând că fiul este la celălalt. Se pare că este vorba de un copil neglijat. Oamenii legii au sesizat Direcţia Generală de Protectie a Copilului şi Asistenţă Socială Argeş.