Doi bărbați din Mioveni au fost încarcerați, luni 23 septembrie, după ce au fost condamnați pentru vătămare corporală. Este vorba despre un incident petrecut, în primăvara anului trecut, pe terasa unui bar din Mioveni.

Curtea de Apel Pitești a dat sentința definitivă în acest dosar. Nicolae Adrian Cobianu, de 42 de ani, a primit 4 ani de închisoare, iar Constantin Narcis Bigigă, de 31  de ani, a primit 2 ani de închisoare.

Scandalul a izbucnit în aprilie 2018 la un bar amplasat între blocuri, la Mioveni. În zona barului dădea târcoale, Nicolae Adrian Cobianu, care nu putea intra, având interdicţie, după ce provocase mai multe scandaluri. Avea în mână un sifon şi îi stropea pe clienţi. Se pare că, din acest motiv, cei doi au intrat într-un conflict cu un client, un bărbat în vârstă de 61 de ani. În cele din urmă, victima a primit un pumn în față de la unul din inculpați, iar din spate a venit și celălalt inculpat care l-a lovit, de asemenea, de mai multe ori. În urma loviturilor primite, bărbatul și-a pierdut cunoștința. A rămas lat pe trotuar. Victima a fost transportată de urgență la spital, fiind operat la cap.

În cele din urmă, cei doi agresori ai săi au fost condamnați și încarcerați, la un an și jumătate de la săvârșirea faptelor.

Foto: descriptiv.