Schimbare în fruntea Inspectoratului Județean de Poliție Olt!

Comisarul şef Alin Stan (foto), şeful Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Argeş, va prelua conducerea IPJ Olt, începând de luni. Acesta va fi împuternicit să ocupe funcţia de inspector şef pe o perioadă de şase luni.

În ultima perioadă, comisarul șef Alin Stan a mai fost adjunct la Poliţia Mioveni, iar mai apoi a avut o perioadă de interimat ca șef al Secției de Poliție Rurală Bascov. Din 2018, acesta este șef Serviciul Arme, Explozivi și Substante Periculoase din cadrul IPJ Argeș. Alin Stan nu este primul argeșean care a fost numit în conducerea IPJ Olt. În 2016, comisarul șef Eduard Cristian Bâla era împuternicit de ministrul de Interne Petre Tobă să prea funcția de adunct al șefului IPJ Olt.

De asemenea, comisarul şef Vasile Armaşu, cel care ocupă în prezent funcţia de şef al IPJ Olt, va reveni la conducerea Direcţiei de Ordine Publică din cadrul IGPR. Comisarul şef Vasile Armaşu a fost numit şef al IPJ Olt, pe 27 iulie,  după ce ministrul de Interne a dispus încetarea împuternicirii inspectorului şef al IPJ Olt, Cristian Voiculescu, precum şi a celor doi adjuncți ai acestuia, Nicolae Alexe şi Ionuţ Sîrbu, în contextual crimelor de la Caracal.