Solicitările pentru remedierea unor probleme apărute pe drumurile din Argeş, rămase fără răspuns, a dus la o situaţie inedită! CNAIR a fost amendată de poliţiştii rutieri, de la IPJ Argeş. Nu mai puţin de 3 sancţiuni a primit compania, în luna ianuarie.

CNAIR a fost amendată de polițiștii rutieri de la IPJ Argeș! S-a întâmplat în luna ianuarie! Serviciul Rutier Argeş a înaintat către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere mai multe solicitări. Oamenii legii au cerut CNAIR montarea unui parapet care să despartă sensurile de mers, la ieşirea de pe A1 de la Carrefour, până în apropiere de Vama Piteşti. De asemenea, trebuia montat un parapet la ieşirea de pe A1 către Bascov, pe strada Serelor. În ambele zone au avut loc multe accidente, unele mortale, maşinile pierdute de sub control trecând de pe un sens pe altul. De aceea erau necesare despărţitoarele. Poliţiştii au cerut şi revopsirea trecerii de pietoni din zona industrială, pe strada Serelor, în Bascov, care deşi, teoretic, există putând fi ultilizată de trecători, nu este vizibilă.

Solicitările nu au fost luate în seamă, aşa că CNAIR a fost amendată de Serviciul Rutier Argeş. Compania a primit 3 sancţiuni, în valoare de 3.000 de lei, fiecare, în total 9.000 de lei. Motivul? Neefectuarea lucrărilor de amenajare pentru a asigura siguranţa rutieră.