Atac într-un local din centrul Piteştiului! Client tâlhărit în bar, sub privirile mai multor persoane, duminică. Agresorul s-a repezit, i-a smuls lănţişorul din aur de la gât şi a fugit. A fost prins la scurt timp, cu ajutorul unui ofiţer aflat în timpul liber.

Client tâlhărit în bar, din centrul Piteştiului, duminică. Agresorul un tânăr de 25 de ani, din comuna Mărăcineni era în local. A văzut un bărbat care purta la gât un lănţişor. S-a repezit, i-a smuls bijuteria de la gât şi a fugit.

Păgubaşul a rupt-o la fugă după tâlhar, începând să strige la trecători să-l oprească pe fugar. În goana lor au trecut pe lângă o terasă unde se afla un subscomisar de la Secţia 3 Poliţie Piteşti.

Omul legii a pornit şi el în urmărirea tâlharului dar, l-a pierdut în zona unor blocuri afle în construcţie. I-a reţinut semnalmentele şi a cerut sprijin colegilor de la Secţia 1 Poliţie Piteşti.

La scurt timp, tâlharul a fost capturat în apropiere de Podul Viilor, fiind dus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. Este un individ recidivist, fiind condamnat în trecut, pentru furt calificat, tâlhărie şi ultraj după ce a ameninţat cu cuţitul o patrulă cu doi poliţişti şi un jandarm. Ultima condamnare a avut-o în 2017 pentru ultraj, fiind eliberat în 2018. A fost reţinut pe bază de ordonanţă.

Subcomisarul Gabriel Tomescu este şeful Biroului de Ordine Publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti. Este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2007. Înainte de a fi numit în funcţie, a lucrat timp de zece ani ca ofiţer de investigaţii criminale.