Update- Cei cinci bărbaţi au fost prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea şi a emis pe numele acestora mandate pe câte 30 de zile. Astfel, toţi s-au întors în arestul IPJ Argeş. 

După o noapte de audieri, cinci suspecţi reţinuţi, în dosarul pecheziţiilor la gruparea hoţilor care furau cu tirul. Procurorii DIICOT Piteşti au emis ordonanţe pe numele liderilor.

În urma percheziţiilor care au avut loc miercuri, în Argeş şi în alte judeţe, cinci suspecţi reţinuti, au ajuns în arest, în noaptea de joi spre vineri. Astăzi aceştia urmează să fie duşi din nou la DIICOT pentru noi audieri. Rămâne de văzut dată toţi cei cinci vor fi prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă sau doar o parte dintre ei vor ajunge în faţa judecătorilor.

Cei cinci suspecţi reţinuţi sunt, D.O. un bărbat de 40 de ani din comuna Răteşti, C.P. de 45 de ani, din Piteşti, I.C, de 62 de ani, din Chitila-Ilfov, L.P., de 42 de ani, din Bucureşti şi L.P., de 33 de ani, din Mioveni. Aceştia sunt suspectaţi că au falsificat documente în baza cărora au obţinut curse pe bursa transporturilor. Încărcau marfa din diverse ţări europene, dar nu o duceau la destinaţie, ci o vindeau în scop propriu. Au înşelat în acest fel zeci de societăţi din Europa. Prejudiciul este estimat de anchetatori la aproximativ două milioane de euro.