Ceartă între consumatorii de etnobotanice. A intrat forțat în apartamentul unui cunoscut pentru a-i lua drogurile.

Jan Andrei D. a fost trimis, recent, în judecată de procurorii Parchetului Judecătoriei Pitești pentru tâlhărie calificată. Fapta s-a întâmplat pe 13 iunie 2019, în cartierul Războieni din municipiul Pitești. Inculpatul, cunoscut ca fiind consumator de substanțe etnobotanice, a mers cu încă o persoană la apartamentul unuia dintre apropiații săi cu scopul de a „fuma” ceva.

A ciocănit  la ușa apartamentului cu pricina iar când i s-a deschis, inculpatul a intrat forțat înăuntru.  Cu această ocazie a sustras peste 800 de lei și o cantitate de substanțe etnobotanice. Mai mult, pentru a obține ceea ce își dorea l-a amenințat pe proprietarul apartamentului cu un cuțit. Persoana vătămată chiar a încercat să apeleze la poliție, doar că inculpatul i-a anihilat posibilitatea de a suna la numărul de urgență 112, aruncându-i telefonul pe balcon.

În urma faptei sale, inculpatul a fost trimis în judecată, sub control judiciar, pentru tâlhărie calificată. Primul termen al dosarului a fost stabilit  pe 6 noiembrie, la Judecătoria Pitești.