Carambol pe DN 7, pe Dealul Negru, în comuna Morărești. Traficul a fost blocat după ce s-au lovit cinci mașini. Șoferii au stat în coloană mai bine de două ore.

Tamponarea în lanț a fost provocată de un șofer, în vârstă de 65 de ani, care a dat dovadă de multă inconștiență. Bărbatul conducea un Peugeot Boxer, pe DN 7, la Morărești, mergând către Râmnicu Vâlcea. Plictisit să aștepte, în coloană, a decis să depășească deși era într-o zonă aglomerată și plină de curbe în apropiere de Popasul Dedulești. A călcat linia continuă, ajungând pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un Volkswagen Passat care circula din sensul opus. A provocat un carambol.

Carambol pe DN 7, după ce în Volkswagen-ul lovit a fost proiectat, la rândul lui, într-un BMW. Un alt autovehicul a frânat ca să evite impactul cu mașinile ciocnite, din față, moment în care a fost izbit din spate de un șofer neatent. În total, s-au lovit cinci autovehicule. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. S-au format coloane de mașini pe mai mulți kilometri. O perioadă traficul a fost blocat. După ce s-a reluat, s-a circulat în coloană vreme de aproximativ două ore.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este îngreunată pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Morăreşti, judeţul Argeş, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate cinci autovehicule, nesoldat cu victime. În zonă s-au format coloane de autovehicule de aproximativ patru kilometri în ambele sensuri!”, anunţa INFOTRAFIC.

Şoferul vinovat a fost amendat cu 870 lei, iar poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile. La mică distanţă de locul unde a avut loc carambolul, un autovehicul a ajuns în șanț, o persoană fiind rănită ușor.

 

Foto Info Trafic Pitești