UPDATE! Carambol la Mărăcineni! Șofer beat, fugă de la accident!

UPDATE! După ce a fost supus investigațiilor medicale, a reieșit că biciclistul, bărbat de 51 de ani din localitate, a fost rănit ușor. Șoferul care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest. Polițiștii au constat că acesta avea o alcoolemie de circa 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Carambol la Mărăcineni! O bicicletă, două autoturisme și un TIR au fost implicate într-un accident, în această seară, în zona blocurilor de la Mărăcineni. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, dar a fost prins la scurt timp. Biciclistul este în stare gravă.

Carambol la Mărăcineni! Un Logan și un biciclist au vrut să vireze stânga, în zona blocurilor de la Mărăcineni. Din spate a venit în viteză un alt Logan care a izbit celălalt autoturim și pe biciclist. În urma impactului biciclistul a rămas căzut, în timp ce mașina lovită a fost împinsă spre sens opus unde a intrat în coliziune cu un TIR.

Când a văzut ce a provocat, șoferul vinovat a coborât din mașină și a fugit. La scurt timp, bărbatul a fost prins de organele legii. Se pare că acesta consumase băuturi alcoolice.

La fața locului au intervenit o autospecială, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD TIM  și o ambulanță de la SAJ Arges. S-a acordat îngrijire medicală șoferului lovit de TIR și biciclistului. Acesta se află în stare gravă.