Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Pitești, și- a depus oficial dosarul de candidatură la Biroul Electoral Pitești (care are sediul la Filarmonică), împreună cu toți cei care vor concura din partea PNL pentru un loc în Consiliul Local.  

La eveniment a participat și președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

„Astăzi a fost mai mult decât o zi a formalităților, în care am depus documentele ce validează candidatura mea și a echipei mele la Primăria Pitești. A fost o zi plină de emoție!
E copleșitor să stii că te afli la o lună și un pic distanță de un Pitești care poate avea șansa unui început așa cum nu l-a avut până acum: cu oameni tineri, profesioniști, entuziaști, cu experiență, cu deschidere și bună-credință.
Acest început nu este pentru mine sau pentru PNL. Acesta este începutul nostru, al piteștenilor care vedem altfel modul în care o comunitate ar trebui administrată, ar trebui să se dezvolte, ar trebui să pulseze.

Știu că uneori lucrurile pot părea imposibile. Eu, cel care am luptat cu sistemul din interiorul lui, cel care am avut curajul să ies din rând și să mă alătur celor cu care împărtășesc aceeași viziune pentru Piteștiul nostru, vă spun doar atât: se poate!
Piteștiul nu este despre politicieni, Piteștiul este despre comunitatea noastră, nevoile ei, soluțiile pe care împreună le găsim.
Piteștiul este despre visurile noastre și ale familiilor noastre, despre lucrurile care ne unesc, despre dorința de a face din orașul nostru acel loc în care să ne simțim acasă.
Vin cu o echipă la Primăria Pitești, pentru că doar în echipă poți face lucrurile profesionist, eficient și mai bine. Mihai, Ana, Tibi, Răzvan, Cristina, Cătălina sau Gelu…, în spatele fiecăruia dintre colegii mei se află proiectele și lucrurile bune pe care ni le dorim pentru Pitești.
Am făcut echipă cu voi, cetățenii, în ultimii patru ani. Rămânem în echipă!”, a scris Sorin Apostoliceanu de Facebook.