În noaptea de luni spre marți, în comuna Dârmănești, un camion cu lemne răsturnat în curte a distrus totul în calea sa. Polițiștii au făcut cercetări, stabilind că șoferul nu respectase viteza într-o curbă.

Camion cu lemne răsturnat în curte, noaptea la Dârmănești, în judeţul Argeş. Proprietarii gospodăriei au sărit ca arși din pat, crezând că le va fi dărâmată casa, atunci când au auzit zgomotul puternic. Când au ieșit în curte și au văzut prăpădul și-au pus mâinile în cap. Camionul cu remorcă, scăpat de sub control provocase distrugeri importante.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că șoferul, în vârstă de 43 de ani, din comuna Cicăneşti, a pierdut controlul volanului într-o curbă. Acesta a motivat că a avut o mașină în față, nu s-a putut încadra corect și remorca a ieșit de pe șosea. Fiind foarte grea, s-a răsturnat. A ajuns în curtea gospodarului, rupând gradul. A lovit un tractor, o dubiţă, o camionetă şi un autoturism, una dintre acestea fiind distrusă complet, şi stâlpii de iluminat.

Poliţiştii l-au suspectat pe conducătorul auto că avea o cantitate mai mare de lemne în remorcă faţă de cea din acte. Un inginer silvic chemat la locul evenimentului, a stabilit că încărcătura corespundea documentelor. Şoferul este acum bun de plată! Dacă firma de asigurări nu va suporta pagubele ce depăşesc 15.000 de lei, ar putea plăti suma din propriul buzunar. Asta pentru că nu a adaptat viteza în curbă.

Conducătorul auto a fost amendat de poliţişti cu suma de 870 lei. Bărbatul venea cu lemne din alt judeţ şi ar fi trebuit să ajungă la Coşeşti, să descarce la o firmă de exploatare a lemnului.

Foto descriptiv