Pe DN 73 a avut loc un accident! Un cal omorât pe șosea de mașină, o persoană rănită și două autovehicule avariate, este bilanțul evenimentului rutier. Deocamdată nu se știe al cui era animalul lăsat nesupravegheat.

 

Cal omorât pe șosea de mașină, pe DN 73, în comuna Stâlpeni. Accidentul s-a petrecut în timpul nopții. O șoferiță în vârstă de 29 de ani, din comuna Mihăești, care mergea dinspre Pitești către Câmpulung, nu a văzut animalul care fusese lăsat liber și se plimba pe șosea. L-a izbit în plin.


În urma impactului, mașina a fost proiectată în față, unde a lovit un alt autoturism condus de un câmpulungean în vârstă de 43 de ani.

Calul a murit în urma izbiturii violente. Șoferița a fost rănită, fiind transportată la spital. Aceasta a suferit leziuni la față, contuzie de coloană cervicală și la umărul drept. Ambele mașini au fost serios avariate. Polițiștii care au efectuat cercetările la fața locului încearcă să dea de proprietarul calului. Acesta ar trebui să plătească pagubele provocate mașinilor din cauză că a lăsat animalul nesupravegheat pe timpul nopții.

Foto Info Trafic Pitești