Bobby Păunescu: Directorul SRI Eduard Hellvig a avut un discurs extrem de curajos

Regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu consideră că discursul directorului SRI, Eduard Hellvig, cu prilejul deschiderii anului universitar la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca, a fost unul extrem de curajos, dar care a exprimat o opinie ce nu pare să fie împărățită de mulți oameni din aparatul de stat.

„Mie mi s-a părut deosebit de curajos discursul lui Eduard Hellvig, mi s-a părut că este un om care se luptă cu ceva, dar se luptă singur. Repet, mi s-a părut un discurs extraordinar de bun, dar parcă era singurul om din sistem care se luptă cu chestia asta. Am văzut că DIICOT și DNA se mișcă, dar știm noi cât o vor ține așa. Cert este că poziția exprimată de Hellvig n-am mai văzut-o la altcineva. Poate că a mai fost exprimată, dar eu nu o știu. Și le-a spus-o studenților, adică cei care vor schimba destinul României, cu siguranță,” a afirmat Bobby Păunescu, la un post TV.

Omul de afaceri a remarcat și faptul că, în opinia sa, discursul a fost interpretat într-o altă cheie, oarecum diferită de ceea ce a încercat să transmită șeful SRI. 

„Făcând un zapping la programele de știri, cu excepția Realitatea Plus, unde mi s-a părut că au fost prezentate foarte bine evenimentele legate de acest discurs, în rest am observat că s-a marșat pe ideea că <ăsta este un discurs de viitor candidat la președinție>, ca și cum asta-i interesa pe oameni, cine candidează la președinție?! În loc să remarce faptul că a avut un discurs curajos, că a ieșit și a spus lucrurilor pe nume,” a afirmat Bobby Păunescu. 

VEZI AICI DISCURSUL LUI EDURAD HELLVIG SI TOATE REACTIILE 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.