Plimbare nocturnă sfârşită prost pentru un şofer. Beat şi fără permis acesta a urcat la volanul unei maşini şi a plecat la drum. A rănit un biciclist!

Un tânăr de 22 de de ani, din Costeşti a provocat un accidentîn timp ce era beat şi fără permis. Acesta conducea un autoturism prin Costeşti, îndreptându-se către satul Stârci. Pe marginea drumului, din sensul opus circula cu bicicleta un bărbat în vârstă de 33 de ani, din aceeaşi localitate.

Biciclistul nu purta vestă reflectorizantă. Nu a fost văzut de şofer şi a fost acroşat. A fost făcut una cu pământul, suferind multiple traumatisme, fiind dus la Spitalul Costeşti Carol I. Şi şoferul a fost rănit la cap în momentul impactului însă, acesta refuzat transportul la spital.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că tânărul avea o concentraţie de alcool de 0,64 la mie în aerul expirat. Nu a avut permis niciodată. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă. Riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.