Un bărbat de 32 de ani, cunoscut fără adăpost a furat o mașină și s-a răsturnat cu ea.  Șoferul era beat și nu deține permis de conducere. În goana lui a avariat alte două mașini.

În cursul nopții de marți spre miercuri, bărbatul a furat o dubiță din Bascov. Susține că a găsit-o parcată în fața porții proprietarului cu cheile în contact. Deși nu posedă permis, asta nu l-a împiedicat să urce la volan și să plece la drum. Circula cu viteză mare, de aceea, în sensul giratoriu de lângă Dedeman, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Pitești, a pierdut controlul volanului.

A urcat cu mașina pe scuar și a lovit două indicatoare rutiere pe care le-a rupt, proiectându-le în două mașini. Autovehiculul s-a răsturnat iar bărbatul a fost proiectat prin geam lângă dubiță. A suferit leziuni ușoare, fiind transportat la spital. Nu a fost nevoie să rămână internat.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că individul era băut, având o concentrație de alcool de 0,65 la mie în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și furt calificat.

Foto: Info Trafic Pitești