Un piteştean în vârstă de 46 de ani, a petrecut o noapte în arest. Şoferul beat a plecat cu maşina la drum şi din cauza stării în care se afla, a ajuns în şanţ. Cu o zi înainte îi fusese întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost văzut de un echipaj de poliţie, în timp ce se chinuia să scoată maşina din şanţ, în comuna Vedea. Oamenii legii au oprit şi l-au întrebat ce a păţit. Au constatat că era beat criţă. Când l-au testat, şoferul avea 1,95 la mie, alcool, în aerul expirat.

Verificările au stabilit că înainte cu o seară, bărbatul a fost prins conducând băut. Avea 1,09 la mie concentraţie de alcool în aerul expirat. Atunci i-a fost întocmit dosar penal. I-a fost reţinut permisul.

A plecat de la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului şi în loc să se potolească a plecat din nou la drum cu maşina. Bărbatul s-a dus într-o benzinărie, a mai luat de băut şi a urcat din nou la volan. Fiind criţă, nu a mai fost stăpân pe volan şi a ajuns în şanţ. Mai mult, a adormit în maşină, fiind răpus de alcool. Când s-a trezit a vrut să plece, cu autoturismul şi a fost prins de poliţişti.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Procurorii au dispus vineri, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.