Bazinul Olimpic din Pitești a fost redeschis. Bazinul a fost proiectat în anii 1984-1985

Bazinul Olimpic din Pitești, omologat prima dată la nivel european, a fost redeschis.

Imagine

La eveniment au fost prezenți, alături de oficialii locali, Camelia Potec, campioană olimpică, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și vicepreședinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Claudiu Covaliu, campion olimpic și mondial, președinte COSR.

Au fost prezenți, de asemenea, Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei, Constantin Din, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Robert Glință, campion mondial la înot și Cetățean de Onoare al Municipiului Pitești, Larisa Lăcustă, vicecampioană mondială și aantrenor.De asemenea a fost prezentă și Gica Dobrin, soția legendarului fotbalist piteștean Nicolae Dobrin.

Cu prilejul redeschiderii bazinului olimpic s- a dat startul antrenamentelor primei competiții: Cupa Simfoniei Lalelelor, în care aproape 400 de copii de la 25 de cluburi se întrec, în acest weekend.

Începând de luni, 24 aprilie, Bazinul Olimpic Pitești este deschis pentru public

Bazinul Olimpic Piteşti a fost dat în folosinţă la jumătatea anilor ’80 şi închis în anul 2019 pentru efectuarea lucrărilor de modernizare, reabilitare şi eficientizare energetică.

Bazinul a fost proiectat de arhitectul Mihail Naum Teodorescu, în anii 1984-1985.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.