Bătrână de 90 de ani, găsită după două zile de căutări! Plecase să culeagă de plante medicinale

O bătrână, în vârstă de 92 de ani, din Mioveni a dispărut de acasă. Familia a cerut ajutorul poliţiştilor şi jandarmilor să o găsească. Bătrâna a fost salvată, fiind descoperită în apropiere de râul Doamnei. Era epuizată, prăbuşită în iarbă.

 

Bătrâna a plecat de acasă să culeagă plante medicinale pe un câmp din Mioveni. O făcea în mod frecvent, de aceea fiica sa nu s-a îngrijorat. Abia seara, când a văzut că mama nu s-a întors, a pornit în căutarea ei. Nun i-a dat de urmă şi a sesizat dispariţia bătrânei, la Poliţie.

„La solicitarea politiştilor, astăzi, în jurul orei 12.00, jandarmii argeșeni au pornit în căutarea unei femei care a dispărut de două zile în zona orașului Mioveni.

 

Femeia de peste 90 de ani a fost găsită în această după-amiază pe marginea râului Doamnei, cartier Colibași, de către jandarmi împreună cu efective din cadrul Poliției Locale Mioveni și doi săteni.

Aceasta era conștientă, însă a fost transportată aproximativ 2 km cu ajutorul unei pături deoarece echipajul de ambulanță nu putea ajunge în acea zonă, după care a fost transportată la spital pentru investigații”, declara Delia Dragomirescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

Bătrâna se află în afara oricărui pericol, fiind preluată de medicii Camerei de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon Colibaşi.

Foto: I J J Argeş