Accident grav, petrecut sâmbătă în comuna Coşeşti. Un bătrân surd lovit de o dubiţă a ajuns la spital în stare de inconştienţă. Bărbatul în vârstă de 90 de ani traversa neregulamentar.

Bătrân surd lovit de o dubiţă! Este vorba de un bărbat în vârstă de 90 de ani, din comuna Coşeşti. Omul traversa prin loc nepermis, fără să se asigure, spun poliţiştii. A fost lovit de o dubiţă, condusă de un şofer în vârstă de 35 de ani, dinspre comuna Piscani, către Domneşti.

Având în vedere hipoacuzia de care suferea nu a auzit motorul maşinii care se apropia, nici atunci când şoferul a claxonat. A fost lovit şi trântit pe carosabil. În urma izbiturii, pietonul a suferit fractură de mandibulă atât pe partea dreaptă cât şi pe partea stângă, şi fractură de bazin, dar şi un traumatism carnio-cerebal.

După accident, omul a intrat în stare de inconştienţă. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş. Bătrânul este în comă iar medicii sunt rezervaţi în prognostic privind şansele sale de supravieţuire.