Bărbatul, care a violat o tânără, a fost arestat preventiv. Costel Z., de 41 de ani, era recidivist.

O femeie, de 29 de ani, din Curtea de Argeș, a trait momente de groaza, luni, în timp ce mergea către serviciu. Aceasta a fost agresată și violată. Luni seara, polițiștii l-au capturat pe individul suspectat de viol. Acesta era recidivist, în trecut fiind condamnat de 5 ori: de două ori pentru viol, de două ori pentru tentativă de viol și o dată pentru violare de domiciliu.

Luni dimineața, victima se deplasa spre muncă pe strada Chiriţeşti, din Curtea de Argeș, pe la marginea pădurii. La un moment dat, spre aceasta s-a îndreptat un bărbat, care era călare pe un cal. A fost atacată de acesta și târâtă prin pădure. Individul a bătut-o şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Imediat după ce a scapat din mâinile agresorului, femeia și-a anunțat familia și a sunat la 112.

Aveam o eșarfă la gât. M-a tras de eșarfă și mi-a zis să întrețin relații sexuale cu el. Nu am vrut și atunci m-a luat de eșarfă și a început să mă tragă pe acolo, pe marginea drumului. M-a tras pe deal, în sus… Am țipat foarte mult. El tot mi-a astupat gura să nu țip…. M-a lovit foarte tare, la cap, la spate, la burtă, peste tot. Apoi m-a violat și m-a tras și mai încolo”, precizează victima.

Marți, Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Z. Costel pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 10.09.2019 şi până la data de 09.10.2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Z. Costel”, arată instanța.