Medicul legist a ajuns la o concluzie! După ce a efectuat autopsia a stabilit cauza morții tânărului de 18 ani. Băiatul a fost electrocutat.

Autopsia a stabilit cauza morții tânărului de 18 ani! Băiatul, proaspăt absolvent de liceu a fost găsit fără suflare vineri seară de tatăl său. Era inert sub o masă din camera lui. Nimeni nu înțelegea ce s-a întâmplat! Au fost luate în calcul mai multe ipoteze, inclusiv cea a suicidului. Toate au fost eliminate sâmbătă de medicul legist care a stabilit că tânărul din comuna Călineşti a murit electrocutat. Astfel se explică semnul ciudat pe care tânărul avea pe gât. Pe trupul lui au fost găsite mărcile de intrare şi ieşire a energie electrice.

Citeşte aici: https://realitateadearges.net/mort-la-18-ani-in-conditii-suspecte-tanarul-picase-bac-ul/

Cadavrul său a fost găsit sub o masă. Acolo băiatul avea calculatorul şi boxele, pe dedesubt trecând cablurile de alimentare. Se bănuieşte că a vrut să îşi repare singur ceva şi a atins vreun fir neizolat corespunzător.

Mama tânărului era plecată în străinătate, la muncă. Aceasta fost anunţată de tragedie şi sâmbătă s-a întors în ţară să îşi înmormânteze fiul.