Au furat un automat de cafea din faţa unui magazin, din Câmpulung!

Doi hoţi au furat un automat de cafea din faţa unui magazin, din Câmpulung! Au fost prinşi de oamenii legii după câteva luni. Aparatul fusese vândut unui alt magazin.

Au furat un automat de cafea din faţa unui magazin, din Câmpulung! S-a întâmplat la începutul lunii iulie. Doi indivizi au coborât dintr-o maşină, oprită în faţa unui magazin. s-au dus la automatul de cafea amplasat în faţa unităţii şi după ce l-au deconectat de la reţeaua de apă şi electricitate l-au urcat în autovehicul şi au demarat. Maşina a fost surprinsă de camere de supraveghere situate în apropiere şi astfel oamenii legii au ajuns la hoţi.

Au fost identificaţi autorii. Este vorba de un de 31 de ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi şi altul de 25 de ani, din oraşul Haţeg, judeţul Hunedoara. Aceştia vânduseră aparatul unui om de afaceri din judeţul Mehedinţi. Pentru probarea activităţii infracţionale, luni au fost efectuate trei percheziţii domiciliare la locuinţele a două persoane şi la sediul unei societăţi comerciale din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi.

În urma percheziţiilor, automatul de cafea, în valoare de aproximativ 21.000 de lei, a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.