În aceste zile se lucrează la instalarea unui sistem de irigații modern în zona Calea București. Din acest motiv, Primăria Pitești anunță mai multe restricții de circulație. Conducătorii auto sunt sfătuiți să se adapteze noilor condiții de trafic.

Odată cu noul sistem de irigații se va reamenaja și zona. În această perioadă se montează mai multe borduri la scuarul din Calea București. Municipalitatea anunță că va păstra forma actuală a spațiilor verzi și căile de acces existente. Întregul perimetru de spațiu verde urmează a fi reactualizat cu amenajări moderne.

„Din cauza lucrărilor se impun restricții de circulație, conducătorii auto fiind rugați să respecte indicatoarele montate în zonă și să se adapteze noilor condiții de trafic. Lucrările sunt necesare pentru reamenajarea zonei și instalarea unui sistem de irigații modern ce va asigura apa la debitul și presiunea necesare funcționării corespunzătoare a aspersoarelor amplasate în orice punct al terenului, conform proiectului de stropire”, informează Primăria Pitești.