Argeșeanul Marius Cocean a luat cupa mondială  la kickboxing. Învingător la Rimini, în Italia, acolo unde s-a desfășurat Bestfighter WAKO World Cup 2019, luptătorul a confirmat rezultatele de anul trecut la aceeași competiție.

Argeşeanul Marius Cocean aluat cupa mondială la kickboxing! 2760 de sportivi din 42 de țări au luptat în Italia timp de trei zile, în perioada 13 iunie-16 iunie. Marius Cocean a fost însoțit de doi elevi ai săi, Leo Dospina și Eriko Nițu. Și ei se întorc acasă învingători.

Argeşeanul Marius Cocean a luptat duminică la Rimini, la categoria master class -79 de kilograme. A avut opt adversari, dintre care 3 reprezentanți ai țării gazdă și ultima luptă a câștigat-o în 4 minute. Argeșeanul a devenit astfel câștigător al cupei mondiale pe care o va aduce la Pitești.

„Bestfighter Wako World Cup este de la an la an o competiție mai puternică și cu un nivel tehnic superior. Echipa noastră din Pitești, prin clubul Aleph Kick-Boxing a avut un parcurs extraordinar. Leo Dospina și-a adjudecat World Cup la categoria younger cadets -37 kilograme la ambele stiluri de luptă. Eriko Nițu, după 7 lupte cu adversari din Italia și Rusia, a reușit să câștige medalia de argint la categoria old cadets -42 de kilograme LC și bronz la KL, dar și medalia de argint la categoria -50 de kilograme KL. Sunt foarte mândru de ei, felicit organizatorii și le multumesc din suflet tuturor celor care ne-au încurajat, ne-au trimis mesaje de apreciere.” a spus campionul.