Activități de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Mioveni, în perioada 26 septembrie- 7 octombrie 2022.

Aadministrația locală, prin intermediul unei societăți de profil, specializată în activități de dezinsecție, dezinfecție și deratizare va demara o amplă campanie la nivelul orașului împotriva țânțarilor și a altor insecte dăunătoare mediului.

În subsolurile și pe scările de bloc vor avea loc tratamente de deratizare și igienizare, motiv pentru care administratorii sau președinții asociațiilor de proprietari/locatari sunt rugați să asigure curățenia acestor spații comune, pentru un efect cât mai puternic al substanțelor aplicate.

Cetățenii sunt rugați să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în zonele unde se vor pulveriza aceste substanțe, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.

Se face apel către asociaţiile de locatari/proprietari să permită accesul agenților DDD în scară și subsolul blocurilor în perioada 26-28 septembrie 2022.

Proprietarii de gospodării din orașul Mioveni sunt rugați să permită accesul agenților DDD în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2022, așa încât să se poată efectua serviciile de deratizare.
În perioada 26-28 septembrie 2022 , se vor efectua tratamente de dezinsecție – combatere țânțari.

În ziua de 29 septembrie 2022 se vor efectua tratamente de dezinsecție – combatere căpuse.

Apicultorii sunt atenționați să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine. 

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor servicii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Sursa: Realitatea de Arges