Amendat după ce a făcut un poliţist „JEG” pe pe contrul de socializare Facebook! Bărbatul din Ştefăneşti-Argeş a primit sancţiunea  de 200 de lei după ce omul legii a făcut plângere. După amendă, contravenientul a continuat cu jignirile în acelaşi mod.

Bărbatul postează deseori mesaje prin care îşi manifestă nemulţumirea faţă de activitatea viceprimarului oraşului Ştefăneşti pe care îl numeşte „Pinocchio” . Implicit se ia şi de ginerele viceprimaului, subofiţer în cadrul Poliţiei Ştefăneşti.

Într-una din postări, localnicul îl jigneşte pe poliţist spunându-i „JEG”. Omul legii a făcut plângere la colegii săi. Urmare a postărilor publice, colegii agentului l-au amendat pe semnatar cu suma de 200 de lei.

După ce a primit procesul verbal cu sancţiunea, bărbatul şi-a vărsat nervii tot pe Facebook, postând următorul mesaj.
„Ia uite ce bine lucrează poliția în orașul Ștefănești.
Cuvântul JEG devine motiv de anchetă pentru Pol. Română.

În urma postării mele în urma cu câteva luni referitor la abuzul pe care îl face în timpul serviciului unul din agenți de pol. ai acestui oraș, ce are grad de rudenie cu Pinocchio de Ștefănești încă Viceprimat al Ștefăneștiului, pe adresa mea a ajuns o amendă din partea poliției.

Dar ce crezi tu mă gherţoiule că mă intimidezi să nu mai scriu de tine…….

Domnule Garcea de Ștefănești uită-te bine în oglindă când pleci de acasă că începi sa semeni cu săraca ” Leana” care joacă acest rol „Garcea”.

Jegul tot jeg rămâne că dacă ar încerca să se schimbe ar trebui să se spele de toate relele făcute până în acest moment… ” îşi varsă furia bărbatul.

Cum printr-o decizie a Î.C.C.J. reţeau de socializare Facebook este spaţiu public, bărbatul ar putea primi o nouă sancţiune .