Doi adolescenţi de 17 şi 18 ani au fost prinşi după ce au vrut să spargă un chioşc de pâine, în Piteşti. Ambii au mai fost cercetaţi în dosare de furt. A fost reţinut unul dintre autori.

Adolescenţi prinşi după ce au vrut să spargă un chioşc de pâine amplasat în apropiere de Piaţa Ceair, din Piteşti. Cei doi au mers în noaptea de 29 spre 20 septembrie, în zona amintită şi au spart un geam. Nu au apucat să intre fiind puşi pe fugă de o patrulă. În timpul cercetărilor s-a constatat că principalii suspecţi sunt un tânăr de 17 ani şi Costeşti, şi unul de 18 ani, din Ştefăneşti.

Ambii au făcut obiectul unui dosar în urmă cu două săptămâni, după ce au spart un magazin de haine din centrul Piteştiului. Atunci, adolescentul în vârstă de 18 ani, a fost reţinut, fiind eliberat sub măsura controlului judiciar (vezi ştirea aici)

Deşi se afla sub măsura de supraveghere tânărul a încercat să dea o nouă lovitură. Din acest motiv, pe numele său a fost emisă o nouă ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore. Miercuri urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei noi măsuri preventive.