Actrița Natașa Raab a murit. Boala care a răpus-o la 70 de ani pe „Coana Chiva”

Natașa Raab, îndrăgita „Coana Chiva”, a murit la vârsta de 70 de ani. Ea era internată într-un centru unde era tratată de Parkinson.

Actriţa Nataşa Raab a murit la vârsta de 70 de ani, a anunţat Uniunea Teatrală din România, citată de News.ro. UNITER îşi exprimă tristeţea la aflarea veştii că îndrăgita actriţă de teatru şi film, Nataşa Raab ne-a părăsit.

„O actriţă cu un farmec aparte, o prezenţă încântătoare, un om jovial şi expansiv, cu o energie debordantă. Ne vor lipsi buna dispoziţie şi voioşia pe care o imprima când venea în vizită la UNITER, ca un taifun, între două filmări”, scrie UNITER.

Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova.

Actrița suferea de boala Parkinson

Actrița s-a retras din viața publică în urmă cu câțiva ani, când a fost diagnosticată cu Parkinson Atipic. De câteva luni, actrița nu mai mergea, nu mai vorbea și nu mai putea să mănânce singură.

Până să se îmbolnăvească de Parkinson, îndrăgita actriță se luptase și cu cancerul uterin, motiv pentru care n-a reușit să aibă copii. Cel care îi descoperise boala cruntă a fost chiar soțul ei, Val Guțul.

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Nataşa Raab, potrivit Ziare.com.

Originară din Huedin, județul Cluj, pășise pe scena artistică încă din perioada adolescenței. Cântase jazz pe scena Casei de Cultură a Studenților și a Casei Armatei din Cluj. Apoi, a avut apariții în cadrul Ansamblului Mărțișorul și a jucat alături de actorul George Motoi pe scena Teatrului Național de la Cluj.

Sursa: Tabu.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.